Stil på nätet

Mode för kvinnor och män

Att boka tid för hårtransplantation Göteborg

Vad kostar hårtransplantation i Göteborg? Hur lång tid tar det? Hur hittas företag i Göteborg inom denna bransch?

Hårtransplantation Göteborg Pris

Vad en hårtransplantation kostar beror primärt på hur många grafts som behöver transplanteras inom behandlingen. Med grafts menas hårsäckar och alltså hur omfattande transplantation som sker. En av de större klinikerna i Göteborg anger följande prisnivåer på sin hemsida.

Antal Grafts Kostnad

 • 1500 Grafts
  36 000 kr
 • 2000 Grafts
  40 000 kr
 • 2500 Grafts
  44 000 kr
 • 3000 Grafts
  48 000 kr
 • 3500 Grafts
  52 000 kr
 • 4000 Grafts
  57 000 kr

Detta ska däremot bara ses som prisexempel då prisnivåerna kan vara relativt olika hos olika kliniker. Även om kvalité och erfarenhet bör väga tungt kan delvis även priset vara avgörande i val av klinik.

Alltid gratis konsultation inför ingrepp

Som privatperson är det omöjligt att veta hur många grafts som behöver transplanteras. Det enda sättet att få en korrekt prisuppgift är därmed att vända sig till en klinik varpå de ger gratis konsultation och prisoffert. Alla seriösa kliniker i Göteborg erbjuder detta så att betala för en konsultation och offert bör aldrig vara ett alternativ.

Hitta klinik i Göteborg för hårtransplantation

Det är inte svårt att hitta en skönhetsklinik i Göteborg som erbjuder hårtransplantation. Detta utifrån att det är ett av de vanligaste skönhetsingreppen som erbjuds av dessa kliniker. Bara genom att använda Google hittas med lätthet ett 20-tal kliniker. Utöver dessa är det många skönhetskliniker som erbjuder denna behandling men som inte syns högt på Google.

Det bästa är att hitta referenser bland vänner eller bekanta. Personer som redan utfört hårtransplantation och varit nöjd med resultatet. Kom ihåg att kolla när ingreppet i så fall gjordes, vilka på kliniken som utförde ingreppet osv. Om det utfördes för flera år sedan kan eventuellt personalstyrkan vara helt utbytt och kvalitén inte med säkerhet lika hög.

Tips inför ingreppet

 • Välj rätt tröja – Ta en som inte behöver dras över huvudet
 • Ät ordentligt innan – Detta för att bibehålla blodsockret på god nivå under behandlingstiden
 • Ta ledigt – Själv ingreppet tar 4 – 8 timmar men en rekommendation är att ta ledigt 2 – 3 dagar efteråt så kroppen får tid för återhämtning
 • Åk bil – Du kan vara öm och samtidigt extra känslig för infektion. Undvik därmed kollektivtrafik.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2024 Stil på nätet

Tema av Anders Norén