Stil på nätet

Mode för kvinnor och män

Jämföra priser på Samsung S21 skal

Genom att jämföra priser på Samsung S21 skal från flera olika E-butiker kan en hel del pengar sparas. Detta inte minst om de dyrare och mer hållbara skalen önskas köpas in. Några saker att tänka på är:

Köp rätt modell!

Kom ihåg att det är skillnad på Samsung S21 skal och skal till Samsung S21 Fe. Fe står för Fan Edition och dessa modeller har några millimeters skillnad i storlek. Det är alltså viktigt att kontrollera vilken modell som man har så att rätt skal köps in. Detsamma gäller om fodral önskas.

Glöm inte andra skydd

Många som köper ett Samsung S21 skal köper även skärmskydd. Ett glas- eller plastskydd som skyddar skärmen både mot repor och sprickor. Detta är extra viktigt om mobilen enbart skyddas med ett skal då dessa inte ger något skydd på ”ovansidan”.
Det är ofta smidigt att köpa allt från samma E-butik. Ett kvitto att spara för eventuella reklamationer och bara en fraktavgift.

Jämför Samsung S21 skal

Det är lätt att köpa en liknande modell som tidigare använts. Men tänk över vilket behov som finns och lägg ett par minuter på att läsa på om olika modeller. Det finns en hel del smidiga funktioner som kan väljas.

  • Skydd för kamera
    De flesta Samsung S21 skal har ett hål utskuret för kameralinsen. Det gör det enkelt att ta kort men innebär även att linsen är helt oskyddad mot väta, repor och smuts. Ett problem som går att lösa genom att välja en modell där en liten ”lucka” dras för linsen när kameran inte förväntas användas.
  • Extra slitstarkt och hållbart
    Vissa modeller är betydligt hållbarare än andra. På detta sätt skyddar de mobilen extra effektivt. Det finns exempelvis produkter som är uppbyggda av en mjukare (stötdämpande) kärna samt ett hårdare yttre skal. Dessa skyddar även mobilen för hårda stötar.
  • Korthållare
    Framförallt förknippas korthållare med fodral men det finns även skal med denna funktion. Få med dig ID-kort och betalkort i mobilen och lämna plånboken hemma.

Jämför pris – med frakt

Många E-butiker har fri frakt vid köp över en viss summa. Men ska enbart en produkt köpas är det sällan som totalsumman blir så hög. Då kan det även vara värt att kontrollera fraktkostnad och jämföra totala priset på inköpet.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2024 Stil på nätet

Tema av Anders Norén