Stil på nätet

Mode för kvinnor och män

Rödby-Puttgarden med bil

Färjan mellan Rödby-Puttgarden tar endast 45 minuter men förutsätter förstås att man befinner sig i Danmark. Enklaste sätten att ta sig till Rödby från Sverige är att antingen åka över Öresundsbron från Malmö till Köpenhamn och köra vidare ner till Rödby, alternativt att ta färjan mellan Helsingborg och Helsingör och sedan köra söderut genom huvudstaden. Puttgarden ligger på ön Fehmarnm, som via den 963 meter långa Fehmarsundsbron är förbunden med Tysklands fastland. Det rederi som som trafikerar sträckan Rödby-Puttgarden är Scandlines och färjebiljetter till sträckan kan bokas via deras hemsida.

Enkelbiljettten Economy kostar från 299 DKK och 1-dags-/shoppingbiljett finns att köpa från 349 DKK. Från 599 DKK kan man välja Economy EXTRA och det flexibla alternativet Flex kostar från 699 DKK. Här erbjuds också kombinationsbiljetter där även Helsingborg-Helsingör ingår.

Trelleborg-Sassnitz

Att färdas med färja från Trelleborg till Sassnitz tar från fyra timmar och 15 minuter och uppåt, beroende på vilken avgång man väljer. Sassnitz ligger på ön Rügen i nordöstra Tyskland och via den tre kilometer långa bron till Stralsund når man snabbt och smidigt fastlandet. På Stena Lines webbplats kan färjebiljetter till sträckan Trelleborg-Sassnitz bokas och priset på en dagstur ligger på från 129 kronor per person. En person med bil kan lösa enkelbiljett från 240 kronor och är man fler passagerare kostar dessa 144 kronor per vuxen och 58 kronor per barn. Tur- och returresa på sträckan för ett sällskap på fyra personer och en bil kostar från 1299 kronor.

Telleborg-Travemünde

Att åka mellan Trelleborg och Travemünde med färja tar från sju timmar och uppåt. Travemünde ligger i närheten av Puttgarden men på det tyska fastlandet, nära staden Lübeck. En enkelresa för en person med bil på max 6 meter kostar på denna sträcka från 699 kronor hos TT-Line.

Trelleborg-Rostock och Gedser-Rostock

Mellan Trelleborg och Rostock tar det från sex timmar och uppåt att åka med färja. Rostock ligger liksom Travemünde på fastlandet, mellan Travemünde och Sassnitz. Att färdas en person med bil på sträckan kostar hos TT-Line från 389 kronor för en enkelbiljett och även Stena Line har biljetter i samma prisklass. Scandlines erbjuder kombinationsresa mellan Helsingborg-Helsingör och vidare från danska Gedser till Rostock. En kombibiljett för en normalstor bil kostar vid onlinebokning 1355 kronor för enkelbiljett och 2710 kronor för returbiljett under lågsäsong samt 1570 respektive 3140 kronor under högsäsong.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2021 Stil på nätet

Tema av Anders Norén