Stil på nätet

Mode för kvinnor och män

Träningsskor sedan 1964

Träningsskor sedan 1964

Det är inte för inte som var och varannan person innehaft ett par Nikes genom åren. Detta företag har på många sätt gått i bräschen för hur mode och träningsfunktion skall kombineras för att nå kunder globalt. När det gäller träning var det en kort resa från startup till att bilda vad som idag är Nike. Detta företag startade 1964 för att redan 1971 gå ut på marknaden med hela kollektioner. Allt inom träning finns nu med varumärkets slogan. Nu finns det såväl Nike skor som utrustning, kläder och tillbehör.

Några av de sporter Nike har jobbat med är:

  • Fritid
  • Löpning
  • Golf
  • Fotboll
  • Basket

Kända idrottsmän

Att ha kända ambassadörer för sitt varumärke är inte någonting Nike varit ensamma om. Samtidigt har de nått stor framgång redan tidigt! Vissa av deras skor har nära förknippats med personer inom idrott och produkterna har samma namn även om personerna bakom gått ifrån de största arenorna. Michel Jordan och Steve Prefontaine är två exempel på atleter som blivit frontfigurer för skor från Nike.

Nya trender

Att använda sig av träningskläder och träningsskor även till vardags, är någonting som kommit förhållandevis sent. Tidigare var det stor skillnad på dessa olika användningsområden men på senare tid har street trenden inneburit att många personer väljer träningsskor i vardagen. En av orsakerna kan vara att man nått långt när det gäller design och kvalitet. Dock kanske komfort är en annan aspekt av frågan. Nike skor är kända för att vara något av det mest bekväma man kan ha på sig. Dämpningen är stabil och även vridstyvheten är svår att utmana. Detta märks kanske till stor del på bland annat golfskor, men även sneakers för andra sporter har en förmåga att ta hand om vrist och fot på ett bra sätt.

Nike skor finns i många olika stilar och modeller. Det är därför vanligt att handla soa skor på nätet. På så vis kan man räkna med att ha ett bra sortiment att tillgå. Väljer man att handla från de kända butiker som jobbar huvudsakligen med skor på nätet, kan man få hem sina nya skor redan efter en dag, beroende på var man bor. Skor som håller under lång tid och som har en design utan bäst före datum, är intressant för de flesta. Kanske är detta en av faktorerna bakom verksamhetens siffror?

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2024 Stil på nätet

Tema av Anders Norén