Stil på nätet

Mode för kvinnor och män

3 enkla skönhetstips

Kan man få för många skönhetstips? Troligen inte om man tillhör en av dom som lägger mycket viktigt vid just skönhet och hälsa. Det finns både stora och små saker man kan göra men det viktigaste att komma ihåg är att skönhet kommer inifrån. Man behöver inte smink för tusentalskronor för att se ut som en skönhet – det finns både billigare och enklare sätt.

Drick mycket vatten

Vatten framställs ibland som ett mirakel när det kommer till hälsa och till viss del är det sant. Dricker man för lite vatten så kan man bli uttorkad – något som inte bara kan kännas i kroppen, utan även synas utanpå. Skönhetstips nummer 1 är därför att dricka mycket vatten!

Ta hand om din hy

Skönhet behöver inte betyda att man använder en massa smink och likande – en naturlig look är minst lika fint och det viktigaste är att ta hand om och vårda sin hy. Återfuktande krämer, masker och serum är några av dom saker som gör att hunden i ansiktet håller sig fräsch, slät och får ett härligt glow.

En bra hudvårdsrutin är ett bra skönhetstips som med fördel kan utföras både morgon och kväll. Möjligen såhär:

  • Rengör med lämplig produkt (ansiktsrengöring, ej vanlig tvål och vatten)
  • Lägg en ögonkräm runt ögonen
  • Smörj in med återfuktade kräm

Anledningen till att man inte ska tvätta ansiktet med vanlig två är för att det lätt torkar ut huden. Även här bör man använda sig av produkter som återfuktar, men samtidigt rengör.

Ett annat bra skönhetstips för när det gäller att ta hand om sin hy är att låta den vila. Försök att inte använda smink varje dag – många sminkprodukter har en förmåga att täppa till och torka ut huden så se till att vara utan lite då och då.

Ge ansiktet en massage

Samtidigt som du smörjer ditt ansikte med återfuktande krämer kan du då och då passa på att ge dig själv en skön ansiktsmassage. Dels kan du då försäkra dig om att produkten suger in i huden ännu bättre men dessutom kommer det öka blodcirkulationen! Ett bra men väldigt enkelt skönhetstyps som kan göra att du ser piggare ut.

Fler skönhetstips på nätet

Kan du inte få nog av skönhetstips finns både bloggar, magasin och andra hemsidor som skriver mycket om både skönhet och hälsa. Även på sociala medier kan man hitta mycket smått och gott – bland annat enkla knep som gör att man både mår och ser bra ut.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2024 Stil på nätet

Tema av Anders Norén