Stil på nätet

Mode för kvinnor och män

Professionell städning – när tiden inte räcker till

Professionell städning – när tiden inte räcker till

Vi lever i en tid där tempot ofta är högt, ibland kan det kännas att man inte gör annat än att springa från en sak till en annan. Det är inte ovanligt att städningen är en sådan sak som hamnar längre och längre ner på prioriteringslistan. Men ack något som bör göras – en lösning på problemet kan vara att anlita en städfirma som gör en professionell städning av hemmet.

Flexibelt och anpassningsbart

Du väljer själv hur ofta och när du vill ta till lite extra förstärkning på städfronten. Ibland kanske det räcker med en gång för att komma ikapp och i fas med städningen. Professionell städning är vad det låter att vara – proffsigt utfört och med ett resultat som man själv kanske inte hade lyckats med. I alla fall inte med den knappa tid som finns att tillgå. Att då få chansen att ”börja om”, eller starta på ruta ett igen kan vara befriande och väcka motivationen att orka ett tag till med städningen.

För andra kan det vara skönt att få regelbunden hjälp med professionell städning. Du väljer själv hur ofta och med vad det är du behöver hjälp med, kanske vill du att städfirman ska fokusera på kök och badrum eller att putsa fönstren. För att hitta den bästa lösningen för dig kan det vara bra att kontakta olika företag för att hitta ett som känns bra för dig. Det kan gälla alltifrån pris, när städfirman har tid att komma och att du fått ett bra bemötande från företaget och dess anställda.

Professionell städning – Använd RUT-avdraget

Glöm inte bort att använda dig av RUT-avdraget när du anlitar en firma som utför städning. Då kan man få göra avdrag med upp till 50% av arbetskostnaden, det maximala beloppet för RUT-avdraget är 75 000kr per år och person. På Skatteverkets hemsida kan du läsa mer vad som gäller för just dig och din situation då beloppen bland annat varierar beroende på hur mycket skatt man betalat.

Kom ihåg:

  • Släpp prestigen när det kommer till städningen. Ibland räcker inte tiden till helt enkelt och då måste det få vara okej att ta hjälp i form av professionell städning.
  • Jämför flera olika företag. Det ska kännas tryggt och säkert när någon annan städar hemma hos dig.
  • Använd RUT-avdraget!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2024 Stil på nätet

Tema av Anders Norén