Stil på nätet

Mode för kvinnor och män

Att använda äkta löshår

En växande grupp svenskar använder idag löshår för att förbättra sitt utseende. Det rör sig mest om kvinnor men det finns också män i Stockholm som använder äkta löshår. Som mycket annat började det i Hollywood och i modevärlden och sedan har det spridit sig till alla delar av samhället. Antalet frisersalonger i Stockholm som erbjuder hårförlängning ökar stadigt. Det naturligaste resultatet får man om man använder äkta löshår och inte syntetiskt löshår. Köper du äkta löshår får du ett mångsidigt hår som passar dig och ger dig ett naturligt utseende. Det kostar lite mer att köpa men å andra sidan kan du behålla det i upp till ett år om du är rädd om det och tar hand om det som man ska.

Remy löshår?

Det löshåret som har bäst kvalitet är Remy hår. Remy betyder att alla hårstrån ligger åt samma håll, alltså att alla hårstrån har samma riktning från roten till toppen. Det äkta löshåret kommer inte att slitas ut lika fort och det blir mycket mindre friktion i håret när man tvättar eller borstar det. Fördelen med äkta Remy löshår är att det inte tovar lika mycket. Det kommer att blanda sig med ditt egna hår och är mycket enklare att ta hand om.

Vilket ursprung?

Det vanligaste är att äkta löshår i Stockholm kommer från Asien, till exempel Indien. Det bästa är att använda löshår som kommer från samma person, men det kostar å andra sidan ganska mycket. I del flesta fallen kommer det löshåret som man kan köpa i Stockholm kommer från olika donatorer. Det kan till exempel vara hår som har samlats in från olika borstar och kammar. Då ligger hårtoppar och rötter huller om buller och fjällskikten som finns på varje hårstrå ligger inte åt samma håll. Håret tovar sig därför fort.

Varför används äkta löshår?

Det bästa resultatet får man alltid om man använder av äkta löshår. Det är mycket enklare att reda ut och håret tovar inte ihop sig. Om man inte använder äkta löshår så kommer löshåret fort upplevas som torrt och slitet. Det sliter också mycket mer på det egna håret om man inte använder äkta löshår. Använder du äkta löshår kan du färga, göra slingor eller permanenta det, precis som du brukar göra med ditt vanliga hår.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2024 Stil på nätet

Tema av Anders Norén