Stil på nätet

Mode för kvinnor och män

Bröllop – festernas fest

Bröllop är festernas fest och många brudpar lägger ner stora summor pengar på att arrangera ett lyckad bröllopsfest. Har man en större budget kan man anlita en koordinator som hjälper till med upplägget, annars kan man göra ganska mycket själv också när man planerar ett bröllop. De flesta par tycker det är ganska roligt att planera sitt bröllop även om det tar mycket mer tid än vad man förmodligen räknat med från början. Det är många val som ska göras och det kan ibland kännas lite övermäktigt att ta beslut om allt från färg på inbjudningarna till hur brudklänningen ska se ut.

koordinator för bröllop?

Det kostar en del att anlita en bröllopskoordinator men man sparar in otroligt mycket tid. En koordinator har ofta ett stort kontaktnät och förmånliga avtal med många leverantörer. Det kan röra sig om fotografer, florister, klädbutiker och festlokaler. En bröllopskoordinator kommer med många bra förslag och kan hjälpa er att hitta den perfekta festlokalen för ert bröllop och hjälpa er att få ihop en fantastisk bröllopsmeny. Det är många detaljer som ska på plats när man planerar bröllop och en koordinator kan här ha en viktig roll att få er att komma framåt i er planering.

Vad kostar ett bröllop?

Ett bröllop kan kosta allt från några tusen upp till flera miljoner kronor. Det finns inga rätt eller fel eller bra eller mindre bra bröllop. Det är brudparets dag och de som bestämmer hur bröllopet ska läggas upp. Vill ni ha en finare bröllopsmiddag med 3-rätters så får man räkna med cirka 1200 kronor per person inklusive dricka och vin. Det går så klart att komma mycket billigare undan om man lagar maten själv och serverar en buffé. Vissa festlokaler kan man hyra för sitt bröllop och de accepterar att man tar med sig egen mat och dryck, det är dock långt ifrån alla som fungerar så.

i stadshuset eller kyrkan?

Länge var det endast kyrkan i Sverige som hade vigselrätt men idag kan man även ha ett borgerligt bröllop. Många par drömmer om att gifta sig i kyrkan även om de inte är troende. Kyrkan känns som en högtidlig och vacker lokal som passar perfekt för ett bröllop. Andra vill inte ha några religiösa inslag och föredrar att ha ett borgerligt bröllop i till exempel ett stadshus eller någon annan plats som betyder mycket för brudparet.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2024 Stil på nätet

Tema av Anders Norén