Stil på nätet

Mode för kvinnor och män

Ekholms PROB mot hudproblem hos djur

Det är inte bara vi människor som kan drabbas av hudproblem utan även djur såsom hästar, katter och hundar. Hudproblem hos djur är väldigt vanliga. Det är till exempel den näst vanligaste anledningen till att hundar besöker veterinär. Ekholms PROB är den produktserie som anses vara den mest effektiva på marknaden för professionell pälsvård. Denna serie produkter används för att motverka torr, irriterad och känslig hud. Dessa hudvårdsprodukter för djur går även att använda på djur med tät päls.

Hos hundar finns inte mindre än 160 olika hudsjukdomar, varav vissa orsakar kroniska besvär. Som djurägare är man väldigt uppmärksam på hudsjukdomar eftersom hud och päls är indikatorer på hästens, hundens eller kattens hälsa överlag. Med hudvårdsprodukter ur produktserien Ekholms PROB kan såväl häst som husdjur få sina hudbesvär avhjälpta, vilket gör livet lättare för både djur och människa. Dessa produkter finns att köpa via tillverkaren Ekholm Visions webbplats samt i välsorterade djuraffärer på nätet och i butik.

Avhjälp hudproblem med Ekholms PROB

Huden är det organ som är enklast att undersöka. Som läkare eller veterinär behöver man i vissa fall bara ha patienten inom synhåll för att kunna upptäcka hudproblem. Det är därför inte särskilt förvånande att hudsjukdomar av olika slag har varit kända inom medicinen i princip genom hela vår historia. De tillgängliga behandlingarna mot dessa sjukdomar har dock släpat efter något. I en mer än 1 000 år gammal medicinsk uppslagsbok finns en rad olika hudsjukdomar beskrivna, tillsammans med föreslagna behandlingar av några av dessa, bland annat hudcancer.

Även om dermatologin (läran om huden och dess sjukdomar) idag är ett av de mest populära områdena inom veterinärmedicinen, har vi än idag fortfarande inte alla svar på hudproblem. Produktutvecklingen på området har dock gjort stora framsteg, och idag finns produkter som de i serien Ekholms PROB på marknaden. Med hjälp av dessa kan du som djurägare på ett enkelt sätt motverka känslig, irriterad och torr hud. Dessa produkter finns tillgängliga i olika former: olja, tjärschampo, deo och salva/kräm. Salvan kan bland annat användas mellan trampdynorna på hundar. Du som har ett djur med hudbesvär bör definitivt ta en närmare titt på Ekholms PROB!

Du hittar mängder av naturprodukter och nyttiga örter för både dig och dina djur hos Timotej & Andersen. Utöver Ekholms PROB kan vi varmt rekommendera Back on Track som är en kemisk textil som motverkar smärta både för människa, som häst och hund. Back on track använder infraröd strålning för skick tillbaka värme. Timotej & Andersen har Back on Track i sitt sortiment och du beställer enkelt online.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2024 Stil på nätet

Tema av Anders Norén