Stil på nätet

Mode för kvinnor och män

Vidare frågor om pro 2 next generation

Nedan presenteras mer än sex vanliga frågor om lufttrycksvibratorn Satisfyer pro 2 next generation.

Vad för teknik är det?

Det unika med Satisfyer pro 2 next generation är hur stimulering sker. Detta med ett helt nytt sätt att stimulera klitoris vilket skapar en helt unik känsla. Istället för beröring sker stimulans via vacuum och lufttryck.

Vad kostar Satisfyer pro 2 next generation?

På en jämförelsesida på internet presenteras priset på Satisfyer pro 2 next generation från 12 olika E-butiker. I maj 2021 var det lägsta priset 199 kr medan det högsta priset var 799 kr. Det är alltså mycket stor prisskillnad mellan de olika butikerna även om de lägsta priserna kan ha varit reapriser.

Finns det inställningsmöjligheter?

Ja, det finns 11 intensitetsprogram att välja på. Det går enkelt att byta mellan dessa olika nivåer med knapparna ovanpå.

Hur rengörs den?

I likhet med många andra vibratorer sker rengöring enklast med två och vatten (ljummet). Många intimprodukter är tillverkade av silikon (även Satisfyer pro 2 next generation) vilket gör dem mycket lätta att hålla rena. Däremot är det viktigt att inte tvålrester blir kvar på silikondelarna då detta kan påverka materialet på lång sikt.

Kan vibratorn användas i duschen?

Ja, lufttrycksvibratorn är vattentålig och märkt med IPX7. Det innebär att den tryggt kan användas i duschen. Detta är en av de punkter som skiljer denna modell mot många andra lufttrycksvibratorer.

Hur länge behöver den laddas?

Första gången som laddning sker behöver detta ske i 8 timmar. Detta är något som produkten har fått kritik för i vissa recensioner. Däremot gäller denna långa laddningstid enbart vid första tillfället. Därefter kan laddning ske under 90 minuter per tillfälle.

Vilka fördelar och nackdelar finns?

Vilka fördelar och nackdelar som finns kan anses vara mycket subjektivt. Precis som med njutning är det individuellt. På Dildolistan.se finns en recension som anger följande:

Fördelar

  • Vattentät – Läs ovan
  • Enkel att rengöra – Läs ovan
  • Uppladdningsbar – Läs ovan
  • Enkel med olika glidmedel

Nackdelar

  • Högljudd motor
  • Lite plastig känsla
  • Långa laddningstiden inför första tillfället

I recensionen anges däremot inte någon specifik ljudnivå. Det är därmed svårt att avgöra om den låter lika mycket som många andra lufttrycksvibratorer eller om den har ett betydligt högre ljud.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2024 Stil på nätet

Tema av Anders Norén